Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

love to share


Καλό μήνα να ευχηθώ!
Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια τραγουδάκια που μου άρεσαν πάρα πολύ.

I. Aπό τους James Dean Driving Experience, πληροφορίες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ, το "Dean's Eleventh Dream" και το "Oh Grateful" . Από το 1987 που σχηματίστηκαν φέτος κατάφερα και τους έμαθα! Μπράβοοο!!!

ΙΙ. Από τον Fireflies, μέσα από το τελευταίο του ep, το "Butterscotch", το ομώνυμο τραγούδι και ειδικά προς το τέλος του είναι ... άστα να πάνε! Από το ep του "Strange" πάλι το ομώνυμο και τέλος από το album του "Goodnight Stars, Goodnight Moon", το "Τhe Dunes". Τα δύο ep του μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Η φωνή του δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει, η κιθάρα του όμως είναι φαρμάκι (ή στραγάλι όπως λένε οι γνωστοί και φίλοι) ! Θυμίζει τους αγαπημένους Electric Pop Group, θυμίζει όμως και τους πολυ - αγαπημένους ... Brighter, έτσι δεν είναι ;

ΙΙΙ. Τέλος από τους The Manhattan Love Suicides, οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2006 και διαλύθηκαν φέτος, μέσα από το πρώτο τους album, μου άρεσε τρελά το "Skulls" , το οποίο έχει ένα μπάσο φανταστικό, μιλάμε για κομματάρα! Από το δεύτερο album τους θα διαλέξω το "Never Far From You". Είναι και αύτό πολύ κομματάρα! Γενικώς αν δεν τους ξέρατε, όπως εγώ, ψάξτε τους, είναι πολύ καλοί. Μοιάζουν με Jesus and Mary Chain με γυναικεία φωνητικά.

Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου