Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

let's all smile and have a happy heart!


Χριστουγεννιάτικο στολίδι - δώρο της matinee από το ταίρι μου στα χορευτικά! =0)
Περιμένοντας και τη δική μου παραγγελία ακούω το "new favourite moment" από το καινούργιο album των Northern Portrait και αρέζομαι!!!
Καλή χρονά σε όλους!
Υ.Γ. Μιλώντας για matinee o Παντελής του Rollin Under ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος, αλλά μετά λύπης μου μαθαίνω ότι το εν λόγω δισκοπωλείο έκλεισε οριστικά... =0(

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

cats on fire

Our favourite band from Finland, Cats on Fire, has surprised us with a new two-track single, “The Hague”. The single is a free digital release, and it’s not been featured on any of the band’s previous releases. The second track is a demo-version of “The Borders of this land”, which was one of the tracks on Cats on Fire’s 2009-album “Our Temperance Movement”.
According to the band, this new song should be seen as a bookend more than anything else.
You can download the whole single, including artwork and lyrics from Cosy Recordings, who co-release it together with the Cats’ Finnish label Johanna Kustannus. (@eardrums)
Here it is:
http://www.cosyrecordings.com/cosy024.html

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

outdoors aikido

Μετά από ένα τριήμερο στο βουνό με πολύ χιόνι, νιώθω τυχερή - ήρεμη και γεμάτη από όμορφες εικόνες.

Είναι πολύ ωραία αίσθηση να ξυπνάς νωρίς το πρωί, να βγαίνεις έξω στο χιόνι και να περπατάς και να περπατάς και γυρνώντας πίσω στη ζέστη και την ασφάλεια του καταφυγίου να αντιλαμβάνεσαι πόσο αφυπνισμένος νιώθεις.

Έζησα μια στιγμή που κάνοντας προπόνηση, άρχισε να χιονίζει έντονα και εμείς συνεχίσαμε... και ήταν σα να ήμουνα στην ταινία "Τα ιπτάμενα στιλέτα" , στην τελευταία μάχη που αλλάζουν οι εποχές και οι δύο πολεμιστές συνεχίζουν...(η φαντασία μου οργιάζει)

Τώρα πίσω στην πόλη με γεμάτες μπαταρίες ακούω το North Sea and Rameses III που ταιριάζει πολύ με την περίσταση.

more photos @ twitter

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

love to share


Καλό μήνα να ευχηθώ!
Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια τραγουδάκια που μου άρεσαν πάρα πολύ.

I. Aπό τους James Dean Driving Experience, πληροφορίες για τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ, το "Dean's Eleventh Dream" και το "Oh Grateful" . Από το 1987 που σχηματίστηκαν φέτος κατάφερα και τους έμαθα! Μπράβοοο!!!

ΙΙ. Από τον Fireflies, μέσα από το τελευταίο του ep, το "Butterscotch", το ομώνυμο τραγούδι και ειδικά προς το τέλος του είναι ... άστα να πάνε! Από το ep του "Strange" πάλι το ομώνυμο και τέλος από το album του "Goodnight Stars, Goodnight Moon", το "Τhe Dunes". Τα δύο ep του μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Η φωνή του δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει, η κιθάρα του όμως είναι φαρμάκι (ή στραγάλι όπως λένε οι γνωστοί και φίλοι) ! Θυμίζει τους αγαπημένους Electric Pop Group, θυμίζει όμως και τους πολυ - αγαπημένους ... Brighter, έτσι δεν είναι ;

ΙΙΙ. Τέλος από τους The Manhattan Love Suicides, οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2006 και διαλύθηκαν φέτος, μέσα από το πρώτο τους album, μου άρεσε τρελά το "Skulls" , το οποίο έχει ένα μπάσο φανταστικό, μιλάμε για κομματάρα! Από το δεύτερο album τους θα διαλέξω το "Never Far From You". Είναι και αύτό πολύ κομματάρα! Γενικώς αν δεν τους ξέρατε, όπως εγώ, ψάξτε τους, είναι πολύ καλοί. Μοιάζουν με Jesus and Mary Chain με γυναικεία φωνητικά.

Enjoy!