Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

The Band Of Holy Joy and rebound!


Πίσω στην πόλη...
Την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε κατέβηκα στην Αθήνα να δω τους Band Of Holy Joy. Πέρασα ωραία την πρώτη μέρα και ακόμα καλύτερα τη δεύτερη. Και αυτό γιατί τη δεύτερη μέρα ο κόσμος ήταν πιο "ζεστός" με αποτέλεσμα να είναι και το συγκρότημα πιο "ζεστό". Όπως είπε και μια φίλη μου, την πρώτη μέρα κάνανε πρόβα, τη δεύτερη ήταν η συναυλία τους. Παίξανε folk, μου άρεσε πάρα πολύ ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν γλυκός και "μαγικός" και χοροπηδούσε κάθε τόσο και φυσικά ο βιολιστής -τόσο τόσο καλός!
Να κάνω και ένα παράπονο: δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που παρακολουθούν μία συναυλία και κατά τη διάρκεια που παίζει, στην προκειμένη περίπτωση το support, μιλάνε δυνατά..είναι προσβλητικό για αυτόν-ή , δεν το καταλαβαίνουν;; Υπήρχαν και άτομα που γιουχάρανε και κράζανε δυνατά...Αν Είναι Δυνατόν! Αίσχος!
Μετά τη συναυλία πήγα σε ένα "αφτεράδικο", τη rebound με το όνομα. Έπαιζε dark-wave και όποιος ήθελε να κάνει χορευτικό είχε και πίστα! Ήτανε πάρα πολύ ωραία γιατί θύμισε παλιότερες και πιο ξέφρενες μέρες στα μαγαζιά. Δεν είχε το υποκριτικό που συναντάς πολύ συχνά πια έξω. Ο κόσμος ήταν εκεί με διάθεση για χορό! Όποιος δεν έχει πάει να πάει οπωσδήποτε!

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει ακόμα η Rebound?! Απίστευτο. Πηγαίναμε εκεί αρχές δεκαετίας του 90. Είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ακόμα καλή μου Μαριάνθη. Απλά δεν υπάρχουν πια οι γραμμές γηπέδου μπάσκετ στην πίστα και το ηλεκτρονικό παιχνίδι. Να' σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή